Nadja Kalnæs

Jeg arbejder efter devisen, at et projekts værdi afspejles af dem, vi er, og at vi kun kan skabe ud fra det niveau, vi har!

Hej, jeg hedder Nadja

Jeg er leder, producent og ekspert i at producere live-projekter med et fokus på marketing, kommercielle partnerskaber og salg.

Jeg er en urokkelig optimist, der finder stor glæde i kreative projekter og værdifulde oplevelser, og jeg ønsker at hjælpe med at skabe gode, bæredygtige og meningsfulde projekter, hvor resultatet afspejles af at organisationen både er en succes udadtil og indadtil.

Jeg arbejder efter devisen, at et projekts værdi afspejles af dem, vi er, og at vi kun kan skabe ud fra det niveau, vi har. Derfor sørger jeg for, i alle mine projekter, at opbygge en god og stærk teamkultur, hvor vi sammen danner en grobund for sammenhold, tryghed og tillid. Med det som fundament kan et team skabe meningsfulde projekter, nå nye resultater og skabe unikke oplevelser for gæsten.

Et liv med oplevelser…

Så langt jeg kan huske tilbage, har jeg beskæftiget mig med kreative og kulturelle projekter. Som barn startede jeg med at stå på scenen og begyndte med tiden også at arbejde mere bag kulisserne i styrerummet, og jeg fandt ud af, at det egentlig var hér, min faktiske scene var. Jeg fandt glæde i at lede projekterne og følge dem fra idéudvikling til live-afvikling og til slutevaluering.

Det har ført til, at jeg i dag har mere end 19 års professionel erfaring indenfor ledelse af projekter, arrangementer og events. Jeg har blandt andet arbejdet med musikkoncerter, teaterforestillinger, politiske kampagner, musicals, awareness events, festivaler og andre live-arrangementer.

Med fokus på at drive projekter med en systematisk, organiseret og resultatorienteret tilgang, har jeg et indgående kendskab til kompleksiteten i at lede en organisation med forskellige projekter. På baggrund af mine erfaringer og oplevelser har jeg lært, hvordan man som handlekraftig og passioneret leder kan bevare overblikket, uden at miste sig selv eller sine medarbejdere i processen.

Vi skal have fokus på hinanden, når vi arbejder på at skabe oplevelser, der beriger, skaber glæde og minder. Fordi hver gang vi puster liv i nye projekter, giver vi noget af os selv. Vores professionelle kræfter, kæmpe passion og ofte også en hulens masse energi. Projekterne bliver vores hjertebørn, forståeligt nok! Vi skaber jo noget stort:

OPLEVELSER MED LIV!

Nadja Kalnæs CV & referencer

 

Med fokus på ledelse, marketing og netværk arbejder jeg med mennesker og på indsatser i organisationer og virksomheder.Gennem mere end 19 års professionel erfaring har jeg arbejdet som leder, producent og projektleder på events, produktioner og projekter, bl.a. i koncertvirksomheder, festivaler, kulturhuse, venues, politiske kampagner, større kulturelle events og projekter mm..

Spidskompetencer:

  • Ledelse, organisering og kommunikation
  • Marketing, kommercielle partnerskaber og salg
  • Netværk, politiske og samarbejdsmæssige indsatser

Resultater:

  • På 2 år skabte jeg en forøgelse fra 1000 til 25.000 unikke besøgende på en nyopstartet festival. Arbejdet lå på indsatser både før, under og efter afviklingen og med fokus på markedsføring, indhold og segment.
  • Udviklet nyt koncept for Live Nations partnerskabsstrategier – “Live Biz” som blev med stor succes lanceret i 2017.
  • Har udviklet og afviklet live-arrangementer og events, i alle størrelser helt fra intim arrangementer med 100-200 gæster og op til store komplekse afviklinger med mange venues og scener over flere dage og med 25.000 gæster.
  • Opbygget kommercielle partnerskaber som gik fra 78.000 kr til 800.000 kr på bare et enkelt år.

Download CV & referencer her >>

 

Kontakt mig her >>